Várjuk jelentkezését

Bővülő csapatunkba keresünk munkatársakat, az alábbi munkakörökbe:

Java fejlesztő

Részletek

Standard

SQL fejlesztő

Részletek

Standard

Oracle adatbázis adminisztrátor

Részletek

Standard

DevOps

Részletek

Senior

Alkalmazás üzemeltető

Részletek

Standard

Rendszerszervező

Részletek

Standard

Linux Rendszergazda

Részletek

Standard

Jóságaink

Heti kétszer gyümölcsnap

Korlátlan kávé- és teafogyasztás

Csocsó és Darts

Sportbérlet

Irodai masszázs

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatvédelmi Tájékoztató.
I Accept

Akik minket választottak

“Szeretek az Ulyssysnél dolgozni, mert itt nem csak munkavállaló vagyok, mint ember is számítok! Bár sokan vagyunk a cégnél, mégis minden egyes munkavállaló ugyanannyira fontos, tapasztalataim szerint ez nagyon ritka.

Jó érzés, hogy itt értékelik a munkámat, megbíznak bennem, ezért szívesen ülök le minden reggel az asztal mellé és kezdek neki a munkának.”

Anita - rendszerszervező

„Számomra nagyon izgalmas ez a munkakör, mert mindig újabb és újabb tudásra tehet szert az ember. Az Ulyssysnél nagyon jól lehet csapatmunkában dolgozni, a kollégák nem csak szakmailag jól képzettek, hanem emberileg is nyitottak, motiváltak és segítőkészek.”

Zoli - Java fejlesztő

“Igazán jó csapatba kerültem, ahol a kezdetektől rengeteget tudtam fejlődni szakmailag és emberileg is. Minden nap jókedvvel járok be dolgozni, mert tudom, hogy egy remek társaság vár. Biztos háttér, rugalmas vezetők, elegáns környezet.”

Peti - Java fejlesztő

“Számomra nagyon szimpatikus, hogy a junior fejlesztőkre épít a cég. A fejlődésünket belső szervezésű képzésekkel segítik, folyamatosan gyarapszik a tudásunk és tapasztalatunk, így a nagyobb felelősséggel járó feladatok megoldásában is részt tudunk venni. Megvan az előrelépés lehetősége.Lendületes, fiatalos csapat alakult ki Debrecenben, ilyen közösségben jól telnek a napok, szívesen jövünk be dolgozni.”

Dávid - Java fejlesztő