Várjuk jelentkezését

Bővülő csapatunkba keresünk munkatársakat, az alábbi munkakörökbe:

Linux rendszergazda

Részletek

Standard

Adatbázis adminisztrátor

Részletek

Senior

Rendszerszervező

Részletek

Szoftvertesztelő

Részletek

Alkalmazásüzemeltető

Részletek

Jóságaink

Heti kétszer gyümölcsnap

Korlátlan kávé- és teafogyasztás

Csocsó és Darts

Sportbérlet

Irodai masszázs

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Ulyssys privacy policy.
I Accept

Akik minket választottak

“Szeretek az Ulyssysnél dolgozni, mert itt nem csak munkavállaló vagyok, mint ember is számítok! Bár sokan vagyunk a cégnél, mégis minden egyes munkavállaló ugyanannyira fontos, tapasztalataim szerint ez nagyon ritka.

Jó érzés, hogy itt értékelik a munkámat, megbíznak bennem, ezért szívesen ülök le minden reggel az asztal mellé és kezdek neki a munkának.”

Anita - rendszerszervező

„Számomra nagyon izgalmas ez a munkakör, mert mindig újabb és újabb tudásra tehet szert az ember. Az Ulyssysnél nagyon jól lehet csapatmunkában dolgozni, a kollégák nem csak szakmailag jól képzettek, hanem emberileg is nyitottak, motiváltak és segítőkészek.”

Zoli - Java fejlesztő

“Igazán jó csapatba kerültem, ahol a kezdetektől rengeteget tudtam fejlődni szakmailag és emberileg is. Minden nap jókedvvel járok be dolgozni, mert tudom, hogy egy remek társaság vár. Biztos háttér, rugalmas vezetők, elegáns környezet.”

Peti - Java fejlesztő

“Számomra nagyon szimpatikus, hogy a junior fejlesztőkre épít a cég. A fejlődésünket belső szervezésű képzésekkel segítik, folyamatosan gyarapszik a tudásunk és tapasztalatunk, így a nagyobb felelősséggel járó feladatok megoldásában is részt tudunk venni. Megvan az előrelépés lehetősége.Lendületes, fiatalos csapat alakult ki Debrecenben, ilyen közösségben jól telnek a napok, szívesen jövünk be dolgozni.”

Dávid - Java fejlesztő