Röviden rólunk

Az Ulyssys 300 szakemberből álló csapata az egyik legjelentősebb szoftverfejlesztő cég Magyarországon. 30 éves, sikeres múltra tekint vissza egyedi szoftverek fejlesztése terén.

Legfontosabb szakterületünk az integrált, munkafolyamat-alapú szoftverrendszerek fejlesztése, amelyek támogatják az ügyfelek alapvető üzleti folyamatait. Fontosnak tartjuk a leginkább naprakész technológiák használatát annak érdekében, hogy a szoftverrendszerek olcsón üzemeltethetők legyenek, az ügyfél oldali költségek csökkenjenek.

Az Ulyssys széleskörű tapasztalattal rendelkezik komplex információs rendszerek fejlesztésében és bevezetésében több szektor számára. A projektek magukban foglalják mind a “dobozos” termékek testre szabását és bevezetését, mind pedig az ügyfél specifikus alkalmazások fejlesztését és különböző szoftver és hardver eszközök integrálását. Tevékenységeink lefedik a szoftverfejlesztés egészét: követelményelemzéstől a telepítésig és integrációt más komponensekkel és kiterjesztésekkel. A cég teljes körű támogatást és karbantartást nyújt rendszereire évek óta.

Cégünk egy baráti társaság közös vállalkozásából nőtte ki magát, azonban növekedésünk ellenére is hangsúlyos maradt, hogy megőrizzük a kezdetek lelkületét, a közvetlen, családias hangulatot.

Értékeljük a nyitottságot, a kezdeményezőkészséget, a proaktivitást, tanulásvágyat és mindazt, ami lehetővé teszi azt, hogy valaki egy növekvő család részévé válhasson.